Bericht van Heiko Hulsker over COVID-19

Bericht van Heiko Hulsker over COVID-19

BERICHT VAN HEIKO HULSKER – COVID-19

Beste relatie,

Naar aanleiding van de aankondigingen van het kabinet van zondagmiddag 15 maart 2020, informeren wij u graag over de maatregelen die wij hebben genomen. Wij volgen de meest recente adviezen van het kabinet en het RIVM nauwgezet, om zo bij te dragen aan het terugdringen en niet verder verspreiden van het coronavirus.

De gezondheid van onze opdrachtgevers , onze leveranciers en van onze medewerkers staat voorop.

Overeenkomstig het RIVM protocol werken zoveel mogelijk medewerkers vanuit huis, en een aantal wisselend op het bureau waarbij de 1,5 meter afstand geborgd kan worden.

Het een en ander legt bijzonder veel beslag op onze organisatie en tijd omdat ons werk juist uit samenwerken en visuele dienstverlening bestaat en persoonlijk contact met de opdrachtgever  een belangrijke rol speelt. Thans worden grote overleggen zoals bouwvergaderingen via video conference gehouden.

We doen er echter alles aan om onze dienstverlening ongehinderd aan u te kunnen blijven verlenen. Alles is erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en hoewel een aantal zaken thans wat meer tijd vergen, draagt iedere medewerker van HeikoHulsker architecten een steentje bij door meer en langer te werken.

Mocht het echter zo zijn dat zaken soms langer duren, dan hoop ik dat u begrip hebt voor de situatie in deze buitengewone omstandigheden.

Opdrachtgevers zijn nog steeds welkom op ons bureau, echter thans op afspraak en met niet meer dan 3 mensen. Dit alles in lijn met de RIVM adviezen. In dit kader hebben wij ook onze openingstijden gewijzigd en kunt u bij ons terecht, op afspraak, van 08.00-20.00h en ook in de weekenden is het mogelijk om een afspraak te maken.

Wij zijn er in ieder geval voor u, in deze zorgelijke periode, om u zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden.

Namens mijn hele team wens ik iedereen veel kracht en gezondheid toe zowel zakelijk als privé.

Hartelijke groet,

Heiko Hulsker

Architect/DGA

HeikoHulsker architecten B.V.

pointSchotersingel 8
2021 GE Haarlem
phoneT +31(0)23 5264476
mailsecretariaat@hulskerarchitecten.nl

Kamer van Koophandel Haarlem 14634315

Erkend BNA bureau | BNA-keurmerk 2020

 

   

Contact